Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn verhaal. Ik heet Hicham, woon in Amstelveen, ben geboren in Casablanca, opgegroeid in een bescheiden en zorgzame familie, waar liefde en plezier de hoofdrol speelden. Al van kinds af aan voelde ik me sterk verbonden met sporten. Of het nu ging om straatvoetbal of boomklimmen. Ik was steeds buiten in de weer en ik vond het heerlijk! Sport was mijn uitlaatklep en redding. In mijn tienerjaren heeft mijn interesse in sport zich verder ontwikkeld. Dit werd vooral aangemoedigd door mijn leraar op school. Hij organiseerde looptrainingsessies, nam mij achter op zijn bromfiets mee naar het trainingskamp en gaf me extra persoonlijke begeleiding. Zo is mijn liefde voor sport en alles wat daarmee te maken heeft gegroeid. In 2003 heb ik mijn eerste allround fitness opleiding in Amsterdam afgerond. En ben direct aan de slag gegaan bij sportschool Amstelpark in het Amsterdamse bos.  En jaarlijks houd ik mijn kennis up to date, op het gebied van training, voeding en lifestyle coaching. In 2011 ben ik mijn eigen bedrijf fit2future begonnen. In 2017 ben ik door de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot de beste personal trainer in de gemeente Amstelveen, waarvoor ik een Gold Award heb ontvangen. Maar het lot heeft anders beslist! Na een fatale val -vanwege losliggende platen op een festivalterrein-  scheurde ik beide pezen van mijn duimen volledig af. Mijn wereld stortte in. Na een heftige operatie ging mijn gezondheid flink achteruit. Uit een medisch onderzoek dat volgde, was de diagnose  overgewicht, depressie, angst- en paniekaanvallen. Ik ben een paar jaar onder behandeling geweest . Ik ging kopje onder, zowel  privé als met mijn fitnesscarrière. Ik zag door de bomen het bos niet meer en ben in een negatieve spiraal terechtgekomen. Dit heeft mij, nu ook uit eigen ervaring, laten inzien en beseffen hoe bepalend en belangrijk gezondheid is. Een vraag die mij toen steeds bezig hield was: hoe word ik weer snel beter? Ik ben op zoek gegaan naar nieuwe wegen om mijn gezonde lifestyle te herpakken. Ben de natuur gaan opzoeken, gezonder gaan eten en meer gaan waarderen wat ik al heb en geleerd daarvan ook te genieten. Als trainer ben ik al bijna twintig jaar dagelijks betrokken bij mensen om hen te helpen gezonder en fitter te worden. Mijn eigen ervaringen van het letterlijk vallen en weer opstaan, heeft  me nog dichterbij mensen gebracht. Ik heb gevoeld hoe lastig het kan zijn weer opnieuw de uitdaging aan te gaan, om weer de beste versie van jezelf te worden. Ik geloof dat gezondheid de belangrijkste voorwaarde voor een gelukkig, fit en succesvol leven is. Daarom gun ik het iedereen! Ik heb besloten om samen met andere professionals de vitaliteit en het geluk in de wereld te vergroten. Vanuit die visie creëren we meer bewustwording, zorgen wij voor jouw gezondheid, een gezonde samenleving en een betere wereld. Happifit is geboren.

Beste personal trainer Amstelveen

Gold Award

In 2017 ben ik door de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot de beste Personal Trainer in de gemeente Amstelveen. De trainingen zijn door leden beoordeeld met een 9,5 als waardering. De criteria hiervoor waren: prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en in hoeverre mensen hun doelen bereiken. Hiervoor heb ik een Gold Award mogen ontvangen.

Mijn grote passie

Als kind moest ik soms van mijn moeder meekijken in de keuken en helpen met eten klaarmaken. Vooral het schillen van groenten vond ik erg leuk, omdat de helft in mijn buik belandde voordat het in de pan ging. In mijn cultuur is het niet echt gebruikelijk dat jongens in de keuken staan. Maar mijn moeder dacht daar heel anders over, waarvoor ik haar nog steeds dankbaar ben. Sterker nog koken is een van mijn grote passies geworden. Van mijn moeder heb ik geleerd vooral met liefde te koken, dan smaakt het altijd goed. Een gouden simpele tip die ik je graag met je deel.

Mijn grote inspiratiebron Het Amsterdamse Bos

Toen ik besloten heb weer gezonder te gaan leven, tot rust te komen en plezier te hebben, heb ik bijna dagelijks in het Amsterdamse Bos de natuur opgezocht. Het is een absolute inspiratiebron. De natuur accepteert alles wat er komt en past zich aan. Een prachtige boodschap die ik in mijn leven heb toegepast. Voor mij is de natuur ongetwijfeld het beste medicijn en de beste therapeut ooit. Het heeft me zo veel moois gebracht, dat gun ik iedereen. Het Amsterdamse Bos wil ik daarom  samen met jou meer gaan waarderen. 

Locatie

Contactgegevens

Kvk: 52790371

0610131536

welkom@happifit.nl