Sportvasten Amstelveen

Verlies tot 5 kg buikvet in 10 dagen

GEWICHT
1 KG
BUIKomvang
1 CM
buikVET
1 KG
ERVARING
+ 1 JAAR

Voordelen Sportvasten

Gewichtsverlies

Betere conditie

Plattere buik

Meer energie

Minder suikercravings

Gelukkig fit

Ontdek hoe je in 10 dagen 2-6 kilo afvalt

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met deze methode train je je lichaam om binnen tien dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

Personal training Amstelveen
Sportvasten Amstelveen

Voor wie geschikt?

Iedereen die fysiek en mentaal gezond en fit is, kan sportvasten. Een goede conditie -op redelijk tot goed niveau 25 minuten kunnen fietsen of hardlopen- is wel een voorwaarde. Bij bepaalde ziekten of het gebruik van specifieke medicijnen kun je niet sportvasten, of heb je vooraf goedkeuring nodig van je behandelend arts. Samen nemen we een vragenlijst door om te kijken of sportvasten geschikt voor je is. Neem contact op met happifit, zodat we samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Minder buik in 10 dagen

Samen met mij train je om in tien dagen je lichaam de metabole switch te laten maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Samen stellen we voor jouw Sportvastenkuur een persoonlijk sportvastenschema op, dat je gedurende tien dagen volgt. Na deze periode heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen. Voel je energieker en gelukkig fit!

Keep the switch

Door regelmatig een Keep The Switch-minikuur te volgen, zorgen we er voor dat je jouw behaalde resultaten blijft vasthouden. Met Keep The Switch-producten onderhoud je eenvoudig jouw resultaten.

Sportvasten Amstelveen

De Sportvastenkuur kost

€285

MAKE THE SWITCH

1 persoon

€45

KEEP THE SWITCH

1PERSOON

Als sportvasten coach vind ik het heel belangrijk om eerst zelf te ervaren wat het programma inhoudt en wat het met mijn lichaam doet. Zodat ik mijn klanten beter kan coachen en ondersteunen. Dat geldt voor zowel Make the Switch, Sport/Krachtvasten, Vegan Switch en Ketogene dieet tot Minikuren. Met als resultaat, blijvend afvallen en energiek voelen. Voor mij is het een onderdeel van mijn leefstijl geworden.

Meeste gestelde vragen

Uit een groot wetenschappelijke onderzoek bij duizenden Sportvasters blijkt dat gemiddeld 5,8% van zijn of haar lichaamsgewicht verliest. Bij vrouwen is dat 2-4 kg en 3-6 kg bij mannen.

Met een Sportvastenkuur by Fittergy verdwijnt er veel vocht en glycogeen uit de spieren, niet de spiereiwitten. Hierdoor nemen de spieren wel af in volume. Dit komt weer terug als je start met eten. Onderzoek aan de VU in Amsterdam op spierbiopten van Sportvasters toont een toename in spiervezeldoorsnede aan, ook wel hypertrofie genoemd. Hypertrofie ontstaat vooral bij het netjes opvolgen van de voedings- en trainingsrichtlijnen na een Sportvastenkuur by Fittergy.

Sportvasten by Fittergy is een zwaar trainingsprogramma waarbij je fit moet zijn, zonder medische klachten. Veel mensen hebben ter preventie geneesmiddelen, bijvoorbeeld voor een te hoog cholesterol. De Fittergy Coach bekijkt per persoon of het verantwoord is om te gaan Sportvasten. Vegan Flex by Fittergy is vrijwel altijd, zonder voorbehoud te volgen.

Dagelijks doe je een intensieve duurtraining van 20 – 30 minuten. Je kan fietsen, crosstrainen, hardlopen en roeien. Je Fittergy Coach bepaalt de juiste intensiteit aan de hand van je trainingszones.

Sportvasten by Fittergy is een zwaar trainingsprogramma en daarvoor heb je een goede conditie nodig. In korte tijd levert het veel conditie- en gezondheidswinst op. Je switcht bij Sportvasten by Fittergy van suiker- naar vetverbranding. Gewichtsverlies kan na 10 dagen oplopen tot 4 kg bij vrouwen en 6 kg bij mannen. Met Vegan Flex by Fittergy is een ontgiftingskuur. Vrouwen verliezen tot 2 kilogram en mannen kunnen tot 4 kilogram afvallen. Veel energie en vitalitaleit is het resultaat. Met Vegan Flex by Fittergy ligt de focus meer op voeding en minder op sporten. Lichaamsbeweging is belangrijk voor een mooi resultaat. Voor een maximaal effect kun je Sportvasten en Vegan Flex by Fittergy achter elkaar doen.

Tussen twee kuren, dient minimaal één maand te zitten, bij minikuren mag dit korter zijn. Bijvoorbeeld een eendaagse minikuur per week of een driedaagseminikuur per twee weken.

Locatie

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536