Sapje zelf happifit!

Slanker | lichter | fitter

Ervaring
1 + jaar
Resultaat
1 %
Support
1 %
Sportsappen Amstelveen

Wat is sportsappen?

Sportsappen is een lifestyle programma waarbij we het sappen next level brengen door dit te combineren met beweging en ontspanning in de natuur. Wij faciliteren 1-, 3-, 5- en 7-daagse sapkuren en komen tijdens de kuur dagelijks samen om te sporten onder professionele begeleiding van het Happifit-team.

Doe je ook mee?

We nodigen je uit om het happifit gevoel te komen ervaren. Sappen in combinatie met bewegen in de buitenlucht geeft vleugels! Samen met een groep gelijkgestemden kom je easy in the flow. Wij begeleiden zowel beginners als gevorderden. Ook jongeren en 50+ zijn van harte welkom! 

Detoxen Amstelveen

Voordelen Sportsappen

Meer energie

Minder gewicht

Versterkt darmflora

Stralende huid

Betere conditie

Heldere focus

De sapjes

We hebben gekozen voor een samenwerking met Sapje. Sapje is de nr. 1 op het gebied van slow juices. Zij maken sap van zeer hoge biologische kwaliteit. En niet onbelangrijk: ze smaken ook nog eens ongelooflijk lekker! Door een uitgebalanceerde mix van veel groenten, een klein beetje fruit en de juiste kruiden zijn de sappen heel toegankelijk. Zo wordt sappen puur genieten!

Sporten

Door sappen te combineren met bewegen ondersteun je het ontgiftingsproces maximaal, de afvalstoffen worden zo immers sneller afgevoerd. Het stimuleert o.a. de algehele doorbloeding, waardoor alle organen beter gaan werken en dit leidt weer tot verlaging van de biologische leeftijd! Binnen ons sportprogramma hebben wij gekozen voor looptraining. Dit kan zowel wandelen, intervaltraining als hardlopen zijn. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen. Gezamenlijk sluiten we af met ontspanningsoefeningen.

Meebewegen met de seizoenen

Voor een optimaal resultaat bewegen wij mee met de seizoenen. Voor wat betreft de sappen betekent dit lokaal geproduceerd en zoveel mogelijk groenten en fruit van het seizoen. Daarnaast zullen we in de koudere periode ook de soepkuren aanbieden. Voor wat betreft het sportprogramma: vanzelfsprekend zullen we zoveel mogelijk buiten sporten, maar in de herfst/winter kunnen de trainingen ook binnen plaatsvinden.

 

Detoxen Amstelveen

Detoxen in 3 fasen

Fase 1: Pretox

In de dagen voorafgaand aan de detoxkuur begin je al met het aanpassen van bepaalde eet- en drinkgewoontes. Je lichaam zal je dankbaar zijn voor deze goede voorbereiding.

Fase 2: Detox

We starten gezamenlijk met de kuur. In deze fase gaan we samen sappen, sporten en ontspannen volgens het Sportsappen principe.

Mila Kunis
Mike Sendler

Fase 3: Aftertox

Na de detox begin je weer rustig aan met het opbouwen van een gezond eetpatroon. Doordat je body & mind als het ware een reset hebben gekregen, is het veel gemakkelijker om blijvend gezondere keuzes te maken.
Mike Sendler

Dit gaan we doen

STAP 1. BODYCHECK

Deze intake geeft je trainer een beeld van jouw fysieke staat en zo nodig medische achtergrond. Er zullen fysiologische metingen plaatsvinden. Het meten van je lichaamssamenstelling en bloeddruk maken hier deel van uit.

 

Detoxen Amstelveen

STAP 2. SAPPEN

Alle sappen zijn biologische slow juices. We starten de dag met 1 detox shotje, daarna verdeeld over de dag drink je 6 groentesapjes en ’s avonds sluit je af met 1 groentesoepje. Voor het slapen gaan is het het ideale moment voor je kopje kruidenthee.

 

STAP 3. SPORTEN

Naast het sappen gaan we 2 keer per dag sporten. In de ochtend komen we samen voor een looptraining. Iedereen kan hier in zijn eigen tempo aan meedoen. De één zal de voorkeur geven aan intervaltraining de ander zal willen hardlopen. We sluiten gezamenlijk af met ontspanningsoefeningen. In de avond maken we samen een wandeling.

 

Detoxen Amstelveen

STAP 4. Evalueren

Na afloop van het Sportsappen programma zullen we samen evalueren. Er is ruimte voor vragen en opmerkingen. Ook gaan we stap 1 herhalen. Want jouw behaalde resultaat en jouw superieure gevoel is dé motivatie om een Happifitter te willen blijven!

 

 

Succes verhalen

Ik vond het sportsappen onder begeleiding een fijne combinatie. Fijn om de dag samen te beginnen en af te sluiten onder de prettige begeleiding van het Happifit Team: Hicham en Annemiek. Door de kleine groep was er voldoende aandacht voor iedereen en konden ervaringen veilig met elkaar worden gedeeld. Er heerste een gemoedelijke sfeer en samen hebben we ook veel plezier gehad. De sapjes vond ik lekker en de verschillende smaken van de sapjes, shotjes en soepje verrasten zo nu en dan mijn smaakpapillen Er waren zoveel sapjes dat ik geen hongergevoel heb ervaren. Deze try-out dag heeft me gemotiveerd om meer naar mijn lichaam te luisteren en heeft me geïnspireerd om mijn gezondere eetgewoontes weer op te pakken en meer te gaan bewegen.
Marijke
Happifitter
Zaterdag 1 juli meegedaan aan een try out sapje fit! Deze dag stond volledig in het teken van een gezondere leefstijl, wandelen met elkaar en sapjes, detox shotjes drinken & soepje eten. Dit was lekker & goed te doen! Ik vond dit een hele fijne leerzame en gezellige dag met het groepje mijn resultaat totaal 3,2 kg afgevallen! Super bedankt voor deze dag! Liefs
Anoeska
Happifitter
Detox sap dagje heb ik als heel fijn en laagdrempelig ervaren. Het was leuk om dit mee te maken. Het gebeurt onder
een professionele begeleiding. De kleine groep werkt voor mij motiverend en verbindend. De recepten die ik via de mail heb ontvangen, gebruik ik nog steeds veel; erg lekker en gezond. Bedankt happiifit team voor deze mooie ervaring.
Namfon
Happifitter
Ik heb een detoxdag mee gedaan en dit is mij heel erg goed bevallen. Lage drempel om mee te doen en hele fijne begeleiding. Het was een goed begin om mijn eet- en beweegpatroon aan te passen en ik voel me fysiek en mentaal weer een stuk gezonder en beter!
Jacqueline
Happifitter

Sportsappen team

Sportvasten specialist

Hicham

FOUNDER

Mijn eerste kennismaking met sapvasten i.c.m. sporten was in Portugal om precies te zijn in het prachtige Algarve. 25 jaar geleden ging ik op sapvakantie,Twee weken sappen en 3x per dag bewegen, ik voelde me fitter en lichter. Dat gevoel wilde ik nooit kwijtraken. Dus er volgde algauw weer een sapreis, dit keer naar het zonnige Kas, Turkije. 

In 2003 heb ik mijn eerste allround personal training  opleiding in Amsterdam afgerond. In 2011 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Jaarlijks houd ik mijn kennis up to date, op het gebied van personal training, voeding en lifestyle. Daarnaast ben ik al ruim 12 jaar detox coach.

In 2017 ben ik door de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot de beste personal trainer in de gemeente Amstelveen, waarvoor ik een Gold Award heb ontvangen. 

IMG_4502

Annemiek

ervaringsdeskundige

Mijn bewustzijn over gezonde voeding werd 25 jaar geleden wakker geschud. Ik had de gewoonte de hele dag door te eten en bleef slank, maar voelde mij alles behalve fit. Door mijn werk bij Health Holidays maakte ik mijn eerste sapvasten-reis naar Portugal. Ik kwam als nieuw terug en mijn kijk op voeding veranderde sindsdien. Ik begon veel bewustere keuzes te maken. Dagelijks verse groentesappen werd een vast ritueel. In die tijd begon ik ook met de opleiding Natuurvoedingskundige, ik had honger naar alles wat met gezondheid en natuurlijke voeding te maken had. Temeer omdat in de loop der jaren de ziekte van Hashimoto bij mij was vastgesteld. Mijn missie werd: mijzelf helen! Het is een lange reis geweest, maar ik heb mijn medicatie inmiddels zo goed als afgebouwd. 

Natuurvoeding is de groene draad door mijn leven!

Met persoonlijke aandacht en leefstijladviezen willen wij jou inspireren blijvend gezondere keuzes te maken. Wij worden er oprecht blij van als jij je Happifit voelt. Dat is onze missie. Samen bewegen naar een gelukkig en vitaal leven.

Wij werken samen met

LOCATIE