Sportsappen Amstelveen

Sapje zelf happifit!

1 jaar
ervaring
1 %
Support
1
Waardering

Voordelen Sportsappen

Meer energie

Minder gewicht

Versterkt darmflora

Stralende huid

Betere conditie

Heldere focus

Wat is sportsappen?

Sportsappen is een lifestyle programma waarbij we het sappen next level brengen door dit  te combineren met beweging en ontspanning in de natuur. 

Voor wie is het geschikt?

Voor mensen die de meerwaarde zien van samen sappen en bewegen. Iedereen die gemotiveerd is om vitaliteit te vergroten. Motivatie is je belangrijkste drijfveer. Wij begeleiden zowel beginners als gevorderden. 

Buitensport Amstelveen

De sapjes

Binnen de happifit sportsappen kuren hebben we gekozen voor de 3, 5 en 7 daagse. Het is natuurlijk van zelf sprekend hoe meer dagen hoe beter de resultaat is. De sapjes zijn van hoge kwaliteit, vers en biologisch, deze zijn zelf gemaakt en worden op een professionele en veilig manier gemaakt. 

Succes verhalen

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Happifit logo
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Happifit logo
Mila Kunis
Manager
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Happifit logo
Mike Sendler
Support

Meebewegen met de seizoenen

Wij vinden het belangrijk om optimaal resultaat te behalen. Daarom hebben we gekozen om met de seizoenen mee te bewegen. Dat wil zeggen dat je drinkt wat in het seizoen is en lokaal geproduceerd wordt. Op deze manier krijg je de juiste voedingsstoffen binnen en dat zul je gegarandeerd proeven. 

Ook in de koude periode gaan we door met het programma. Daarop hebben we ons programma aangepast. Denk daarbij aan verse gezonde soepen en kruiden, de trainingen kunnen in overleg binnen in de gymzaal plaatsvinden. fijn toch?

Sporten

Bewegen tijdens het sappen geeft het beste resultaat. Het stimuleert o.a. de doorbloeding en je wordt er happifit van. Door meer te gaan bewegen, zul je gaan zweten, op deze manie help je je lichaam alle afvalstoffen af te stoten en zul je van je buikvet afkomen. schoner en lichter. 

 beweeg programma 

Binnen onze sportprogramma hebben we gekozen voor roven (intervaltraining) en wandelen. op deze manier kan iedereen vrijwel meedoen. 

DE 3 FASEN

Fase 1: Afbouw

Voor dat je gaat beginnen met sappen, ga je in de eerste 3 dagen je lifestyle en eetgewoonte aanpassen, op deze manier geef je je lichaam te tijd om te adapteren

Fase2: Kuur

Na de afbouw dagen ga je starten met de kuur.
In de deze fase zul je sappen en sporten volgens ons programma, Dat zal in een groepsvorm gebeuren en onder begeleiding zijn.
Mila Kunis

Fase 3: Opbouw

In de afbouw fase ga je weer je eetpatroon herpakken. Het is weer belangrijk dat je gezonde keuzes blijft maken, zodat je van het lekker gevoel zolang mogelijk blijft genieten.
Mike Sendler

Hoe werkt het

STAP 1. BODYCHECK

Tijdens deze fase zullen er fysiologische metingen plaats vinden. Bodycheck geeft je trainer een beeld van je fysieke capaciteiten en zo nodig medische achtergrond. Het meten van je lichaamssamenstelling en bloeddruk maken deel van dit proces.

STAP 2. SAPPEN

Afhankelijk van welke kuur je afneemt Je gaat iedere dag verse biologische sapjes drinken, twee in de ochtend, twee in de middag en twee in de avond.

STAP 3. SPORTEN

Naast het drinken van sappen ga je twee keer per dag sporten, ochtend en avond. De trainingen zijn in twee categorieen verdeeld. op deze manier kan iedereen vrijwel meedoen. De trainingen worden altijd afgesloten met een stukje ontspanningsoefeningen.

STAP 4. AANDACHT

Wij vinden het heel belangrijk dat je een happifitter blijft, Wij willen je hierbij graag blijven inspireren en zijn we bereid je te motiveren je gezonde levensstijl voort te zetten. Op deze manier zorgen wij samen voor jouw gezondheid, een gezonde samenleving en een betere wereld.

Evaluren

Na afloop van de kuur zullen we de behaalde resultaten bespreken. ook gaan we stap 1 herhalen...

Onderhoud/duurzaam resultaat

Gefeliciteerd je hebt de kuur met succes afgerond, je voelt je schoner en energiek. Wij vinden het heel belangrijk dat je het gevoel zolang mogelijk blijft vasthouden. Daarom raden we je aan om regelmatig sportsappen van happifit te blijven doen. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

AFVALLEN

Sportsappen team

Sportvasten specialist

Hicham Afzaz

FOUNDER

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn verhaal. Ik woon in Amstelveen, ben geboren in Casablanca, opgegroeid in een bescheiden en zorgzame familie, waar liefde en plezier de hoofdrol speelden. Al van kinds af aan voelde ik me sterk verbonden met sporten. Of het nu ging om straatvoetbal of boomklimmen. Ik was steeds buiten in de weer en ik vond het heerlijk! Sport was mijn uitlaatklep en redding. In mijn tienerjaren heeft mijn interesse in sport zich verder ontwikkeld. Dit werd vooral aangemoedigd door mijn leraar op school. Hij organiseerde looptrainingsessies, nam mij achter op zijn bromfiets mee naar het trainingskamp en gaf me extra persoonlijke begeleiding. Zo is mijn liefde voor sport en alles wat daarmee te maken heeft gegroeid. In 2003 heb ik mijn eerste allround fitness opleiding in Amsterdam afgerond. En ben direct aan de slag gegaan bij sportschool Amstelpark in het Amsterdamse bos. En jaarlijks houd ik mijn kennis up to date, op het gebied van training, voeding en lifestyle coaching. In 2011 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. In 2017 ben ik door de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot de beste personal trainer in de gemeente Amstelveen, waarvoor ik een Gold Award heb ontvangen.

Annemiek van Gaalen

ervaringsdeskundige

Mijn bewustzijn over gezonde voeding werd 25 jaar geleden wakker geschud. Ik at toentertijd van alles en nog wat de hele dag door en bleef superslank, maar voelde mij alles behalve fit. Ik ging werken bij Apriori Gezondheidsreizen en werd op Aprifit gestuurd; 2 weken lang sapvasten in de Algarve, Portugal.Ik kwam als nieuw terug en mijn kijk op voeding veranderde sindsdien.

Ik begon veel bewustere keuzes te maken. Ging meer biologisch eten, dagelijks verse groentesappen werd een vast ritueel. In die tijd begon ik ook met de opleiding Natuurvoedingskundige, ik had honger naar alles wat met gezondheid en natuurlijke voeding te maken had. Temeer omdat in de loop der jaren Hashimoto bij mij was vastgesteld, een z.g. auto-immuunziekte van de schildklier. Mijn missie werd: mijzelf helen! Het is een lange, soms eenzame reis geweest, maar ik heb mijn medicatie inmiddels zo goed als afgebouwd. Grotendeels door bewustzijn, kennis, de helende kracht van de natuur en een gezonde leefstijl. 

Natuurvoeding is de groene draad door mijn leven!

Wijn werken samen

LOCATIE