Your body is my work!

20 jaar
Ervaring
1 +
SESSIES
1 +
DIPLOMA'S

Personal training stappen

1. Meten

Meten is weten. Tijdens deze fase doen we fysieke en fysiologische metingen. Meten geeft je trainer een beeld van je fysieke capaciteiten en zo nodig medische achtergrond. Dit is van groot belang bij het samenstellen van een persoonlijk programma, dat je zal helpen een happifitter te worden. Het meten van je lichaamssamenstelling en uithoudingsvermogen maken deel uit van dit proces.

2. Actie

In deze fase gaan we simpele aanpassingen in je levensstijl doen. Op basis van de metingen maken we voor jou een lifestyle plan op maat Je gaat intensiever trainen, gezonder eten, en meer plezier hebben. Afhankelijk van jouw achtergrond en lichaamscapaciteiten, wordt dit afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

3. Aandacht

In deze fase staan jouw lifestyle doelen centraal en in de volle aandacht. Wij zullen je op alle gezondheidsfronten intensief begeleiden naar een nieuwe en betere levensstijl. Onder professionele begeleiding zul je gegarandeerd, verantwoord en veilig je doelen behalen.

4. Resultaat

Om te voorkomen dat je terugvalt in je oude patroon en om het bekende jojo-effect te doorbreken, blijven we regelmatig evalueren. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou de behaalde resultaten te bespreken en helpen je graag deze resultaten te behouden. Het gaat ons om het duurzaam optimaliseren van jouw levensstijl.

Personal training Amstelveen

Hicham is een kundige personal trainer. Hij steekt veel tijd en energie in het uitleggen van de oefeningen op een goede manier. De oefeningen zijn ook steeds uitdagender, door zwaarder te trainen. De begeleiding is goed en op maat, met voldoende aandacht voor de combinatie van voeding en training. Ondanks dat het harde trainingen zijn is het ook gezellig en ontspannen, al denken je spieren daar heel anders over :-). 

Ik heb in een korte tijd al heel wat resultaat geboekt. 

Ik kan het iedereen aanraden!

Hafsa

Happifitter

Duo Personal training

Train je graag samen met je buddy? Duo personal training bij happifit biedt dan uitkomst. Op dezelfde tijden werkt ieder aan zijn eigen doelstelling. Als je met een buddy traint, wordt afzeggen net even wat lastiger. Een extra stok achter de deur dus. Bovendien is samen trainen super leuk en heel gezellig. Laat je inspireren en vraag vrijblijvend een motivatieboots aan. We helpen je graag.

Personal training Amstelveen

Gewoon doen! Dat is mijn advies als je erover denkt een personal trainer te nemen. “Ik zit zowel letterlijk als figuurlijk beter in mijn vel en ben een paar kilo afgevallen. De trainingen zijn ook een heel prettige manier om stress af te bouwen. Ik had nooit verwacht dat je zo veel progressie kunt maken in zo’n korte tijd. Trainen met Hicham biedt me alleen maar voordelen, terwijl hij het me niet altijd gemakkelijk maakt. Hicham zoekt de grenzen op van mijn mogelijkheden, zonder deze te overschrijden

Edwin

Happifitter

Personal training extra locatie

Wil je liever binnen trainen? Dat is mogelijk! happifit werkt samen met sportschool Anytime Fitness-Zuidas in Buitenveldert. Wel zijn er bepaalde voorwaarde aan gekoppeld! Neem gerust contact met ons op als je hierover vragen hebt. We helpen je graag.

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536