Personal training Amstelveen

Voolop aandacht, beste resultaat

1 %
resultaat
1 %
aandacht
1 %
support
1 %
vertrouwen

Om je te helpen bij je nieuwe lifestyle doorloop je zes fases.

Bewustwording

Alles begint met bewustwording. In deze fase gaan we strategische verbeteringen in je levensstijl toepassen. Je leert gezonde keuzes te herkennen en oude, vertrouwde, ongezonde gewoontes te doorbreken en actiever te worden. Je krijgt meer inzicht en je creëert een ideale situatie, die jouw levensstijl positief beïnvloed. Dat is goed voor jou en jouw omgeving. Het bijhouden van je voedings- en activiteitendagboek is een onderdeel van dit proces.

Meten is weten

Meten is weten. Tijdens deze fase doen we fysieke en fysiologische metingen. Meten geeft je trainer een beeld van je fysieke capaciteiten en zo nodig medische achtergrond. Dit is van groot belang bij het samenstellen van een persoonlijk programma, dat je zal helpen een happifitter te worden. Het meten van je lichaamssamenstelling en uithoudingsvermogen maken deel uit van dit proces.

Training

Op basis van de metingen, maken we voor jou een bewegingsplan op maat . Het programma kent verschillende stappen en fases. Afhankelijk van jouw achtergrond en lichaamscapaciteiten, wordt dit aangepast naar jouw persoonlijke wensen. Het trainingsprogramma is onderzocht en wetenschappelijk bewezen.

Aandacht

In deze fase staan jouw lifestyle doelen centraal en in de volle aandacht. Wij zullen je op alle gezondheidsfronten intensief begeleiden naar een nieuwe en betere levensstijl. Onder professionele begeleiding zul je gegarandeerd, verantwoord en veilig je doelen behalen.

Langdurig resultaat

Om te voorkomen dat je terugvalt in je oude patroon en om het bekende jojo-effect te doorbreken, blijven we regelmatig evalueren. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou de behaalde resultaten te bespreken en helpen je graag deze resultaten te behouden. Het gaat ons om het duurzaam optimaliseren van jouw levensstijl.

Betrokkenheid

Gelukkig gezond oud worden is wat we allemaal willen. Daarom vinden we het heel belangrijk dat je gezond, fit en in goede balans blijft. We willen je hierbij graag blijven inspireren en motiveren om je verbeterde levensstijl te continueren. Op deze manier zorgen wij samen voor jouw gezondheid, een gezonde samenleving en voor een betere wereld.

Duo Personal training

Samen afvallen en gelukkig fit voelen

Train je graag samen met je buddy? Duo personal training bij happifit biedt dan uitkomst. Op dezelfde tijden werkt ieder aan zijn eigen doelstelling. Als je met een buddy traint, wordt afzeggen net even wat lastiger. Een extra stok achter de deur dus. Bovendien is samen trainen super leuk en heel gezellig. Laat je inspireren en vraag vrijblijvend een motivatiesessie aan. We helpen je graag.

Succes verhalen

Gewoon doen! Dat is mijn advies als je erover denkt een personal trainer te nemen. “Ik zit zowel letterlijk als figuurlijk beter in mijn vel en ben een paar kilo afgevallen. De trainingen zijn ook een heel prettige manier om stress af te bouwen. Ik had nooit verwacht dat je zo veel progressie kunt maken in zo’n korte tijd. Trainen met Hicham biedt me alleen maar voordelen, terwijl hij het me niet altijd gemakkelijk maakt. Hicham zoekt de grenzen op van mijn mogelijkheden, zonder deze te overschrijden
Edwin
Happifitter
"De coaching van Hicham heeft er voor gezorgd dat ik mijn energie en drive weer terug gevonden heb. Ik heb door zijn ondersteuning afgerekend met oude gedrags-(eet)patronen. Dit alles op een plezierige en respectvolle manier".
Ilona
Happifitter

Personal training kosten

800

duo

700

1 persoon

75

Losse les

Vul het contact formulier in dan neemt happifit contact met je op.

    Personal training extra locatie

    Wil je liever binnen trainen? Dat is mogelijk! happifit werkt samen met sportschool Anytime Fitness-Zuidas in Buitenveldert. Wel zijn er bepaalde voorwaarde aan gekoppeld! Neem gerust contact met ons op als je hierover vragen hebt. We helpen je graag.

    Contactgegevens

    Kvk: 52790371

    06 10131536