Wij zijn op een missie

BEWEGING

VOEDING

PLEZIER

Waarom wij positieve impact willen creëren

Missie en Visie

Het aantal welvaartsziektes en psychische klachten, zoals obesitas en depressiviteit blijft groeien. De zorgkosten rijzen de pan uit en we gebruiken steeds meer medicijnen om ons fit te voelen. Het is natuurlijk de wereld op zijn kop. Tel daarbij op dat we thuis, op het werk en op school te veel en te lang binnen zitten en ongezond eten. Wij, happifitters, zien dat als een onnatuurlijk gegeven. Hierin willen we verandering brengen. Happifit wil mensen redden van een ongezonde levensstijl. We doen dit door het ontwikkelen van gezonde lifestyle programma’s én door bootcamp training onder professionele begeleiding leuker en haalbaar te maken. Het contact met de natuur is belangrijk om je gelukkig fit te voelen. Happifit gaat het geluk en de vitaliteit in Nederland samen met jou vergroten. Iedereen verdient een gezond leven. Het helpt ons, en dus ook jou effectiever en energieker te worden.

Kernwaarden

1. Geluk en vitaliteit vergroten

Wij geloven dat gezondheid de belangrijkste voorwaarde is voor een gelukkig fit leven. Daarom willen we graag het geluk en de vitaliteit in Nederland vergroten.

2. Bewustzijn creëren

Voorkomen van welvaartsziekten en psychische klachten doe je door bewuster en gezonder te leven en in balans te zijn. Wij vinden het belangrijk én leuk iedereen te begeleiden op zijn persoonlijke reis om meer inzicht te krijgen hoe je gezonder en gelukkiger wordt en dit vooral ook blijft. Dit doen we met veel passie en liefde.

3. Motivatie

Bij happifit begrijpen we heel goed hoe lastig het kan het zijn, gemotiveerd te blijven. Met oprechte aandacht en iedereen te laten voelen dat je waardevol bent, halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wij gunnen iedereen een gezond en gelukkig fit leven.

4. Betrokkenheid

Natuur is de basis van ons geluk en onze vitaliteit. Steeds meer onderzoeken benadrukken de positieve effecten van de natuur op onze gezondheid. Het vermindert stress en verkleint de kans op ziektes. Bovendien werkt de natuur stimulerend en nodigt ons uit tot bewegen. We vinden het daarom belangrijk samen met jou de natuur meer te gaan waarderen.

Sportvasten specialist

Hicham

Founder

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn verhaal. Al van kinds af aan voelde ik me sterk verbonden met sporten. Of het nu ging om straatvoetbal of boomklimmen. Ik was steeds buiten in de weer en ik vond het heerlijk! Sport was mijn uitlaatklep en redding. In mijn tienerjaren heeft mijn interesse in sport zich verder ontwikkeld. Dit werd vooral aangemoedigd door mijn leraar op school. Hij organiseerde looptrainingsessies, nam mij achter op zijn bromfiets mee naar het trainingskamp en gaf me extra persoonlijke begeleiding. Zo is mijn liefde voor sport en alles wat daarmee te maken heeft gegroeid. In 2003 heb ik mijn eerste allround fitness opleiding in Amsterdam afgerond. En ben direct aan de slag gegaan bij sportschool Amstelpark in het Amsterdamse bos.  En jaarlijks houd ik mijn kennis up to date, op het gebied van training, voeding en lifestyle coaching. In 2011 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. In 2017 ben ik door de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot de beste personal trainer in de gemeente Amstelveen, waarvoor ik een Gold Award heb ontvangen.

Locaties

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536