Wij zijn op een missie

Sluit aan!

Waarom wij positieve impact willen creëren

Missie en Visie

Het aantal welvaartsziektes en psychische klachten, zoals obesitas en depressiviteit blijft groeien. De zorgkosten rijzen de pan uit en we gebruiken steeds meer medicijnen om ons fit te voelen. Het is natuurlijk de wereld op zijn kop. Tel daarbij op dat we thuis, op het werk en op school te veel en te lang binnen zitten en ongezond eten. Wij, happifitters, zien dat als een onnatuurlijk gegeven. Hierin willen we verandering brengen. Happifit wil mensen redden van een ongezonde levensstijl. We doen dit door het ontwikkelen van gezonde lifestyle programma’s én door bootcamp training onder professionele begeleiding leuker en haalbaar te maken. Het contact met de natuur is belangrijk om je gelukkig fit te voelen. Happifit gaat het geluk en de vitaliteit in Nederland samen met jou vergroten. Iedereen verdient een gezond leven. Het helpt ons, en dus ook jou effectiever en energieker te worden.

Check out our work

Kernwaarden

1. Geluk en vitaliteit vergroten

Wij geloven dat gezondheid de belangrijkste voorwaarde is voor een gelukkig fit leven. Daarom willen we graag het geluk en de vitaliteit in Nederland vergroten.

2.  Bewustzijn creëren

Een gelukkig fit leven bereik je door bewuster en gezonder te leven en in balans te zijn. Wij vinden het leuk iedereen te begeleiden deze reis te maken, meer inzicht te geven hoe je gezonder wordt en vooral te blijven. Dit doen we met veel passie en liefde.

3. Motivatie

Bij happifit begrijpen we heel goed hoe lastig het kan het zijn, gemotiveerd te blijven. Met oprechte aandacht en iedereen te laten voelen dat je waardevol bent, halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wij gunnen iedereen een gezond en gelukkig fit leven.

4. Betrokkenheid

Natuur is de basis van ons geluk en onze vitaliteit. Steeds meer onderzoeken benadrukken de positieve effecten van de natuur op onze gezondheid. Het vermindert stress en verkleint de kans op ziektes. Bovendien werkt de natuur stimulerend en nodigt ons uit tot bewegen. We vinden het daarom belangrijk samen met jou het Amsterdamse bos meer te gaan waarderen.

Locaties

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536