Samen realiseren we jouw doel

Wat is een motivatieboost?

Een motivatieboost is een vrijblijvend gesprek, dat ongeveer dertig minuten duurt. Dit kennismakingsgesprek is gratis en vindt in overleg online of op locatie plaats. Wij bieden deze sessie aan als extra service. Als opstapje naar het bewuster maken van je kwaliteit van leven en deze desgewenst positief te veranderen door met de happifit-methode aan de slag te gaan

 

Waarom de motivatieboost?

We luisteren graag naar jouw verhaal. We denken met je mee en helpen je bij het vinden van de juiste oplossing. Jouw zorgen en wensen staan centraal. Samen bespreken we jouw gewenste doelen. We kijken naar je huidige situatie en we zoomen in op jouw gewoontes en gedachten, die vaak van  bepalende invloed zijn op je al dan niet bewuste reacties. Samen komen we tot de oplossing, die het beste bij jou past. We motiveren en inspireren jou die belangrijke stap te maken naar een gezondere en betere levensstijl. Weet je verzekerd van onze ondersteuning bij het maken van de beste keuzes, die je levenskwaliteit aanzienlijk zullen verbeteren. Het is de start van jouw reis naar een gezond en gelukkig fit leven. We doen dit met veel passie en liefde.

 

 

Wanneer is de motivatieboost iets voor jou?

 • Je graag wilt afvallen met blijvend resultaat, maar het lukt jou niet.
 • Je bereid bent meer te bewegen en gezonder te eten.
 • Je overgewicht hebt en je zorgen maakt om je gezondheid.
 • Je diabetes type 2 hebt en liever zonder medicijnen verder wilt kunnen leven.
 • Je het leuk vindt in de buitenlucht te sporten.
 • Je graag je levensstijl wilt verbeteren, maar je hebt geen tijd en mist motivatie.
 • Je je vaak te moe en gestrest voelt en je je energieker en ontspannen wilt voelen.

Focus op je gezondheid

Het is belangrijk dat je je doelen niet alleen op uiterlijk baseert. Uit onderzoek blijkt dat mensen die dat doen, automatisch werken aan een negatief zelfbeeld. Train dus omdat het goed voor je gezondheid is, op die manier ben je mooi vanbinnen, en daarmee vanzelfsprekend ook vanbuiten.

"Sinds 2008 train ik met Hicham. Tot die tijd was sporten een uitdaging. Hicham weet mij zonder te pushen enthousiast te maken waardoor het nu vanzelf gaat en het mijn levensstijl is. Regelmatig trainen, gezonde voeding is je fit, sterk en gezond voelen!"
Merian
Happifitter

Vul het contactformulier in dan neemt Happifit contact met je op.

  Locatie

  Contactgegevens

  Kvk: 52790371

  0610131536