Dutch Fitness Awards

Hicham is door de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot de beste personal trainer van het jaar 2017  in de gemeente Amstelveen. De trainingen van happifit  zijn door leden beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,0 of hoger (volgens de Dutch Fitness Awards). De criteria hiervoor waren: prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en in hoeverre mensen hun doelen bereiken. Hiervoor heeft Hicham een Gold Award ontvangen.

Beste personal trainer Amstelveen

Mijn naam is Hicham Afzaz. Ik ben een professionele en ervaren personal trainer met een heel brede achtergrond. Zowel in Nederland als in het buitenland heb ik trainingen gegeven aan een diversiteit van mensen. Van beginners tot professionals, waaronder bekende sporters en ook bekende Nederlanders. Ik heb hen met veel genoegen mogen begeleiden. Iedere training is weer anders en het is mijn uitdaging elke keer opnieuw te voorzien in de behoefte van mijn klanten. Door mijn ervaring, achtergrond en opleidingen kan ik trainingen op maat bieden.

Als kind was ik altijd al in beweging, of het nu ging om straatvoetbal of boomklimmen. Ik was steeds buiten in de weer en ik vond het heerlijk! In mijn tienerjaren heeft mijn interesse in sport zich verder ontwikkeld. Dit werd vooral aangemoedigd door mijn leraar op school. Hij organiseerde hardloopwedstrijden in Casablanca en nam mij achterop zijn bromfiets mee naar iedere training en wedstrijd. Zo is mijn liefde voor sport en alles wat daarmee te maken heeft gegroeid. Deze leraar is voor mij een belangrijke stimulans geweest om van sport mijn beroep te maken. Sport is mijn passie en mijn levenslust en naar mijn mening net zo belangrijk als eten en slapen. Het geeft mij veel voldoening mensen te begeleiden en hen te helpen hun prestaties te verbeteren. Het beroep van personal trainer is mij op het lijf geschreven.

Verantwoord sporten doet een beroep op je lichamelijke en mentale kracht. Het sporten heeft mij uiteindelijk ook geholpen te bereiken wat ik wilde. Al op heel jonge leeftijd had ik de ambitie in Nederland te willen wonen en werken. Je ambities waarmaken is in Marokko gewoon niet voor iedereen weggelegd. Nederland biedt zo veel mogelijkheden, maar dan moet je er wel voor willen gaan. Dit laat zich ook vertalen naar mijn Personal Training. Vanuit mijn ervaring en expertise kan ik je begeleiden, maar jij zult uiteindelijk het beste uit jezelf moeten halen.