Body & Mind Reset

Natuurlijk in balans

Ervaring
1 + jaar
DIPLOMA'S
1 +
Waardering
1
Happifit Ramadan Challenge 2023

Wat ben ik mijn coach Hicham dankbaar dat hij mij uit mijn comfortzone heeft gehaald. Door de toeslagaffaire heb ik mijn emoties afgesloten en ik reageerde altijd op automatische piloot en erg aanvallend. Ik wilde vooral niet in mijn emoties gaan zitten. Daar zat woede, verdriet en enorme pijn door de enorme onrecht die mij en de medegedupeerden zijn aangedaan. Door de gezinstherapie te ondergaan heeft het mij geleerd dat het niet erg is om in mijn emoties te zitten, boos te zijn en het naar buiten toe te reageren. Door de sport en wandelsessie door de Amsterdamse bos voel ik mij bijna genezen.Ik krijg ook levenstools van mijn coach Hicham hoe ik met bepaalde situaties om moet gaan..maar ik ben er nog niet. Maar ik hou de hand vast van mijn coach om mij daarin nog verder te begeleiden. Kortom ik beveel hem absoluut aan bij mijn medegedupeerden.

Fatima

Gedupeerde alleenstaande moeder in Amsterdam en via de gemeente Amsterdam .

Om je te begeleiden naar een fit en ontspannen leven doorloop je 3 stappen

Stap 1. Bewegen

Op basis van de eerdere metingen maken we voor jou een bewegingsplan op maat. Het programma kent verschillende stappen en fases. Afhankelijk van jouw achtergrond en lichaamscapaciteiten, wordt  dit afgestemd op jouw persoon

Stap 2. Gezond eten

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Ik leer je hoe je makkelijk gezonde keuzes kan maken, die helemaal afgestemd zijn op jouw levensstijl behoefte. 

Stap 3. Ontgiften

De focus ligt op het weghalen van stress en het verwijderen van afvalstoffen uit je lichaam. Dit is een fantastische manier om  volledig tot rust te komen. Een ontspannen moment voor jezelf, dat heb je verdiend. 

Professionele begeleiding

personal-trainer-amstelveen
lifestyle therapie
Ik ben super dankbaar dat ik leefstijl therapie heb ontdekt!!
Na terug kerende depressies werd ik wanhopig en werd de depressie steeds erger tot dat ik letterlijk bijna mijn bed niet uit kon komen.  
Ik ben leefstijl therapie gaan doen bij Happifit op advies van mijn Huisarts Praktijk Ondersteuner. Ik wist niet dat dit bestond en al helemaal niet dat dit vergoed wordt. 
Na een fijne intake gesprek bij Happifit waarbij ruim de tijd voor mij werd genomen en ik mij echt gehoord voelden hebben we een actie leefstijl plan opgesteld, met de vraag aan mij wat is je doel. 
 Mijn antwoord. 
Ik wil weer de regie hebben over mijn lichaam en geest. Ik wil mij weer gelukkig en fit voelen. Ik wil beter worden. 
inmiddels zijn wij begonnen aan het 12 weekse – ontspanning, sport & voeding leefstijl programma. 

Saida

Gedupeerde alleenstaande moeder in Amstelveen en via de gemeente Amstelveen .

Stress kan heel vervelnd zijn. En iedereen maakt ellende mee. Maar uiteindelijk weten we toch altijd door moeilijke periodes heen te komen. Ook jij!

Gedupeerde ouders

Vraag offerte aan

    Contactgegevens

    Kvk: 52790371

    06 10131536