facebook-domain-verification=sb5lr80r5n2zmp2a0wfnd1yvgv2u7c

Body & Mind Reset

Uit je hoofd en in je lichaam!

1 + jaar
Ervaring
1 +
DIPLOMA'S
1 %
SUPPORT
lifestyle therapie
Ik ben super dankbaar dat ik leefstijl therapie heb ontdekt!!
Na terug kerende depressies werd ik wanhopig en werd de depressie steeds erger tot dat ik letterlijk bijna mijn bed niet uit kon komen.  
Ik ben leefstijl therapie gaan doen bij Happifit op advies van mijn Huisarts Praktijk Ondersteuner. Ik wist niet dat dit bestond en al helemaal niet dat dit vergoed wordt. 
Na een fijne intake gesprek bij Happifit waarbij ruim de tijd voor mij werd genomen en ik mij echt gehoord voelden hebben we een actie leefstijl plan opgesteld, met de vraag aan mij wat is je doel. 
 
Mijn antwoord. 
Ik wil weer de regie hebben over mijn lichaam en geest. Ik wil mij weer gelukkig en fit voelen. Ik wil beter worden. 
inmiddels zijn wij begonnen aan het 12 weekse – ontspanning, sport & voeding leefstijl programma. 

Saida El Baghdadi

Gedupeerde alleenstaande moeder in Amstelveen en via de gemeente Amstelveen .

Om je te begeleiden naar een gelukkig fit leven doorloop je 4 stappen

Stap 1. Meten

Tijdens deze fase zullen er fysieke en fysiologische metingen plaats vinden. Meten is weten geeft je trainer een beeld van je fysieke capaciteiten en zo nodig medische achtergrond. Het meten van je lichaamssamenstelling en uithoudingsvermogen maken deel van dit proces.

Stap 2. Gezond eten

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Ik leer je hoe je makkelijk en snel gezonde recepten kan maken, helemaal afgestemd op jouw levensstijl. Je krijgt er niet alleen een mooi lijf van, maar gaat je er super gelukkig en fit van voelen.

Een passend leefstijl is heel belangrijk bij het herstel. Denk daarbij aan gezond eten, voldoende beweging en totale ontspanning.

Stap 3. Bewegen

Op basis van de metingen maken we voor jou een bewegingsplan op maat. Het programma kent verschillende stappen en fases. Afhankelijk van jouw achtergrond en lichaamscapaciteiten, wordt  dit afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Stap 4. Ontstressen

De focus ligt op het rekken en strekken van de spieren en het terugbrengen van je ademhaling naar de normale stand. Dit is een fantastische manier om je zintuigen te activeren. Even een momentje voor jezelf. Veel geluk.

Ontspanning is de sleutel tot slagen

Stress kan heel vervelnd zijn. En iedereen maakt ellende mee. Maar uiteindelijk weten we toch altijd door moeilijke periodes heen te komen. Ook jij!

Gezinscoaching

Gedupeerde ouders lifestyletherapie

Professionele begeleiding

personal-trainer-amstelveen

Tips bij stress en depressie

voeding happifit

Voeding

 • Vermijd geraffineerde suikers

 • Eet circa. 400-800 gram verse groenten
 • Eet 2 tot 3 stuks fruit per dag 

 • Matig het eten van vlees.
 • Neem voeding die rijk in vitamine B1 en magnesium.
 • Drink voldoende miniraalwater 1,5 tot 2 liter per dag

Lifestyle

 • Doe aan lichaamsbeweging (minimaal 30 minuten per dag)
 • Een goede nachtrust
 • Vermijd het gebruik van alcohol
 • Vermijd cafeïne houdende dranken
 • Doe ontspanningsoefeningen, zoals bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen.
Lifestyle therapie

Wat ben ik mijn coach Hicham dankbaar dat hij mij uit mijn comfortzone heeft gehaald. Door de toeslagaffaire heb ik mijn emoties afgesloten en ik reageerde altijd op automatische piloot en erg aanvallend. Ik wilde vooral niet in mijn emoties gaan zitten. Daar zat woede, verdriet en enorme pijn door de enorme onrecht die mij en de medegedupeerden zijn aangedaan. 

Door de gezinstherapie te ondergaan heeft het mij geleerd dat het niet erg is om in mijn emoties te zitten, boos te zijn en het naar buiten toe te reageren. Door de sport en wandelsessie door de Amsterdamse bos voel ik mij bijna genezen.

Ik krijg ook levenstools van mijn coach Hicham hoe ik met bepaalde situaties om moet gaan..maar ik ben er nog niet. Maar ik hou de hand vast van mijn coach om mij daarin nog verder te begeleiden. Kortom ik beveel hem absoluut aan bij mijn medegedupeerden.

 

Fatima Oulad Hadj

Gedupeerde alleenstaande moeder in Amsterdam en via de gemeente Amsterdam

" Beautiful Days Begin With Beautiful Mindset . "

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536