Haal  jezelf uit de sleur, kom in beweging en ontdek je verborgen krachten. Geen hoge verwachtingen en of schreeuwende trainers. Jij bepaalt je eigen intensiteit. Wij geven jou net dat duwtje in de rug om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Tijdens de gratis inspiratiesessie ontdekken we samen op een positieve manier wat goed bij jou past en wat je wel of niet prettig vindt. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld  over je fysieke en mentale gesteldheid. Je zult versteld staan van al het werk dat  jij kunt verzetten. De inspiratiesessie is de eerste stap om een happifitter te worden. Het is een gezonde reis naar een  gelukkig fit leven. Hierin willen we je heel graag  begeleiden. 

De happifit methode

Tijdens de inspiratiesessie doorloop je vier stappen.

Stap 1. Warming-up

Om je fysiek en mentaal goed voor te bereiden op de rest van de training, gaan we eerst aan de slag met eigen lichaamsgewichtoefeningen. Je voelt je hartslag geleidelijk omhoog gaan en je lichaam warm worden. Endorfine stofjes komen vrij, wat jou een goed gevoel geeft. Een perfect begin om stress van je af te schudden. De warming-up stimuleert de bloedsomloop en verkleint de kans op blessures. 

Stap 2. Power

Nu gaan we een stapje verder, met oefeningen waarbij we verschillende trainingsattributen gebruiken. Denk daarbij aan kettlebells, battle rope en weerstandsbanden. Alle spieren komen aan bod. Hierdoor gaat je metabolisme omhoog, verbruik je veel calorieën en je krijgt er een strakker lichaam van. Ook wanneer je -na de training- op de bank ligt, gaat de verbranding gewoon door. 

Stap 3. Explosie

Tijd voor explosiviteit. Je voelt precies aan hoeveel energie je nog over hebt na de voorgaande oefeningen. Je trekt je bokshandschoenen aan en je gaat lekker stoten en trappen  (niet op het lichaam!). Een adrenaline momentje. Met deze training ga je de vetverbranding extra activeren. Een perfecte manier om die overtollige kilo’s weg te trappen. 

Stap 4. Ontspanning

Hardwork pays off! Na al dat harde werken, mag je de training rustig afbouwen. De focus ligt op het rekken en strekken van de spieren en het terugbrengen van je ademhaling naar de normale stand. Dit is een fantastische manier om je zintuigen te activeren. Even een momentje voor jezelf. Veel geluk. 

Voordelen inspiratiesessie

Bewustwording creëren

Meer discipline

Meer motivatie

Trainen met Hicham is top! Hij is erg kundig en weet precies uit te leggen waarom en hoe je je oefeningen uit moet voeren. Hij heeft oog voor detail en verstaat zijn vak erg goed. Daarnaast is het een echte motivator, die je helpt om net even een tandje harder te gaan. Ook op de momenten dat je het niet verwacht, stimuleert hij je. Absoluut een aanrader!! 
 

Sana
Happifitter
Goede, motiverende coach, hij zorgt ervoor dat je goed doorwerkt en het uiterste uit jezelf haalt, maar het blijft gezellig! Hicham heeft me goede concrete eettips gegeven, waarmee je echt iets kunt. Toen ik zwanger bleek te zijn, heeft Hicham zijn trainingen hier op aangepast en kreeg ik speciale recepten en tips voor zwangeren door hem toegestuurd. Een top coach!
Kristen
Happifitter

Essentie happifit methode

De happifit methode is uniek en is ontwikkeld door de jarenlang studies en ervaringen in de bewegingsleer en het menselijk lichaam. En omdat vrouwenlichaam net iets anders gebouwd is en meestal andere doelen hebben dan mannen, heb ik binnen de happifit methode het programma daarop aangepast.

Door verschillende lichaamssystemen te prikkelen, ben je verzekerd van de beste resultaat. Samen werken we aan een duurzaam gezond lichaam. De focus ligt op het verhogen van zowel je metabolisme, vetverbranding als je bewustwording. met als resultaat goed afvallen, beter in je vel zitten en een beter ademhaling. En uiteindelijk naar het eind doel: je gelukkig fit voelen.

Inspiratiesessie

GRATIS

Proefles 

Bewustwording

Conditietraining

Spieruithoudingsvermogen

Plezier

Ontspanningsoefeningen

Als happifitter draag je bij aan een gezonde maatschappij en een mooie wereld. Sluit aan en word een happifitter..

Locatie

Contactgegevens

Kvk: 52790371

0610131536