Bootcamp op maat

Essentie happifit methode

De happifit methode is uniek en is ontwikkeld door de jarenlang studies en ervaringen in de bewegingsleer en het menselijk lichaam. En omdat vrouwenlichaam net iets anders gebouwd is en meestal andere doelen hebben dan mannen, hebben we  binnen de happifit methode het programma daarop aangepast.

Door verschillende lichaamssystemen te prikkelen, ben je verzekerd van de beste resultaat. Samen werken we aan een duurzaam fit lichaam. De focus ligt op het verhogen van zowel je metabolisme, als je vetverbranding. met als resultaat goed afvallen en beter in je vel zitten. En uiteindelijk naar het eind doel: je gelukkig fit voelen.

De happifit methode stappen

Stap 1. Warming-up

Om je fysiek goed voor te bereiden op de rest van de training, gaan we eerst aan de slag met eigen lichaamsgewichtoefeningen. Je voelt je hartslag geleidelijk omhoog gaan en je lichaam warm worden. Endorfine stofjes komen vrij, wat jou een goed gevoel geeft. Een perfect begin om stress van je af te schudden. De warming-up stimuleert de bloedsomloop en verkleint de kans op blessures. 

Stap 2. Kracht & conditie

Nu gaan we een stapje verder, met oefeningen waarbij we verschillende trainingsattributen gebruiken. Denk daarbij aan kettlebells, battle rope en weerstandsbanden. Alle spieren komen aan bod. Hierdoor gaat je metabolisme omhoog, verbruik je veel calorieën en je voelt je spieren  strakker worden. Ook wanneer je -na de training- op de bank ligt, gaat de verbranding gewoon door. 

Stap 3. Uithoudingsvermogen

Tijd voor explosiviteit. Je voelt precies aan hoeveel energie je nog over hebt na de voorgaande oefeningen. Je trekt je bokshandschoenen aan en je gaat lekker stoten en trappen  (niet op het lichaam!). Een adrenaline momentje. Met deze training ga je de vetverbranding extra activeren. Een perfecte manier om die overtollige kilo’s weg te trappen. 

Stap 4.cooling-down

Hardwork pays off! Na al dat harde werken, mag je de training rustig afbouwen. De focus ligt op het rekken en strekken van de spieren en het terugbrengen van je ademhaling naar de normale stand. Dit is een fantastische manier om je zintuigen te activeren. Even een momentje voor jezelf. Veel geluk. 

Locatie

Contactgegevens

Kvk: 52790371