Bootcamp Amstelveen

Training op elk niveau

Motivatie

100%

Maatwerk

100%

Resultaat

100%

Wat is happifit bootcamp?

De happifit bootcamp is een allround groepstraining en duurt ongeveer 60 minuten. De lessen worden zowel binnen in de gymzaal, als buiten in het Amsterdamse bos verzorgd. Er word gebruik gemaakt van verschillende attributen denk daarbij aan kettlebells, fitness elastieken, banden en touwen. 

De oefeningen zijn gevarieerd en worden in een circuitvorm gegeven. Op deze manier kan iedereen vrijwel meedoen en op eigen tempo trainen. De trainer zal je door de stappen heen coachen en motiveren zodat je het fitste versie van jezelf naar boven gaat halen.

Wat kun je verwachten?

Gewicht verliezen

Strakke spieren

.

Conditie verbeteren

Happifit voelen

Voor wie?

Wil je gewicht verliezen, je conditie verhogen, spieruithoudingsvermogen en fit voelen en vooral blijven? En is trainen in groepsvorm iets voor jou? Dan is happifit bootcamp Amstelveen op je lijf geschreven.

Hicham is de beste (personal) trainer die ik ken. Na aantal keren via een sportschool te hebben getraind, kom ik toch terug bij Hicham/Happifit. De reden is zijn deskundigheid, geduld, humor én talent om mensen in beweging te krijgen. Trainen met Hicham is nooit saai, niet vervelenden en met resultaat. 
Brita
Happifitter
Trainen met Hicham is top! Hij is erg kundig en weet precies uit te leggen waarom en hoe je je oefeningen uit moet voeren. Hij heeft oog voor detail en verstaat zijn vak erg goed. Daarnaast is het een echte motivator, die je helpt om net even een tandje harder te gaan. Ook op de momenten dat je het niet verwacht, stimuleert hij je. Absoluut een aanrader!! 
 

Sana
Happifitter

Wat mag je meenemen?

Draag kleding aan waarin je comfortabel beweegt. Neem verder eigen fitnessmat, bokshandschoenen en eventueel fles water en handdoek mee.

Voedingsbegeleiding

Wil je naast het trainen jouw sportieve doelen snel, veilig bereiken en heb je behoefte aan voedingscoahing? Dan ben je bij happifit op het juiste adres. Met ons voedingsprogramma kun je makkelijk en snel gezonde recepten maken, Helemaal afgestemd op jouw levensstijl. Ook voor de hele familie toepasbaar.

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536