Ramadan challenge...

Meer bewegen minder k!lo's

De challenge

Happifit wil mensen tijdens de Ramadan periode motiveren meer te gaan bewegen en clean eten. We gaan ons dus meer focussen op de training en voeding componenten. Zo simpel is het.

De uitdaging is: Zo veel mogelijk overtollige kilo’s kwijt raken. Doe je ook mee?

Voor wie

iedereen die meedoet aan de ramadan en bereid is om tijdens de vastenperiode te gaan bewegen en gezonder te eten.

Enkel voordelen

Lichter

Schoner

fitter

Dit ga je doen!

Stap 1. Wegen

Meten is weten, tijdens deze periode ga je jezelf steeds wegen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld over je geboekte resultaten en kun jouw acties daarop afstemmen. Hoe veel kilo's denk je kwijt te raken?

Stap 2. Clean eten

Om op een verantwoord manier gewicht kwijt te raken tijdens de Ramadan dien je goed op je eten te letten. Dat wil zeggen niet te veel calorieën nemen, geen vettige en geen zoetige dingen eten.

Stap 3. Bewegen

Gewicht verliezen doe je door gezonder te gaan eten en ook meer te gaan bewegen. Tijdens deze periode ga je in actie komen. Je trekt je sportkleding aan en je gaat er voor. Uiteraard doe je dat op eigen tempo .

Ben je er klaar voor?

fi sabili laah

Inzamelingsactie

Met deze initiatief wil happifit samen met jou een inzamelingsactie houden met als doel om met het aankomende Offerfeest een gezin in Marokko die niet in staat is om zelf een offerdier te kopen, te voorzien van een offerdier. De kosten voor een offerdier bedragen circa €25o. Laten we deze gezin insha laah alvast blij maken. 

NL84TRIO0320168948

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536