Outdoor small group training

Sluit je aan en voel je happifit

1 %
maatwerk
1 %
motivatie
1 %
resultaat

Essentie happifit trainingsmethode

De Happifit trainingsmethode is uniek en is ontwikkeld door de jarenlang studies en ervaringen in de bewegingsleer en het menselijk lichaam. En omdat vrouwenlichaam net iets anders gebouwd is en meestal andere doelen hebben dan mannen, heb ik binnen de Happifit trainingsmethode het programma daarop aangepast.

Door verschillende lichaamssystemen te prikkelen, ben je verzekerd van de beste resultaat. Samen werken we aan een duurzaam gezond lichaam. De focus ligt op het verhogen van zowel je metabolisme, vetverbranding als je bewustwording. met als resultaat goed afvallen, beter in je vel zitten en een beter ademhaling. En uiteindelijk naar het eind doel: je gelukkig fit voelen.

Wat is happifit allround?

De happifit allround is een groepsles van maximaal 6 deelnemers en duurt ongeveer zestig minuten. De les wordt buiten in het Amsterdamse bos verzorgd en is niet verplaatsbaar (No run). Er word gebruik gemaakt van verschillende attributen denk daarbij aan kettlebells, fitness elastieken, banden en touwen.

De oefeningen zijn gevarieerd en worden in een circuitvorm gegeven. Op deze manier kan iedereen vrijwel meedoen en op eigen tempo trainen. De trainer zal je door de stappen heen coachen en motiveren zodat je het fitste versie van jezelf naar boven gaat halen.

Wat kun je verwachten?

Gewicht verliezen

Betere conditie

Strakke spieren

Betere ademhaling

Voor wie?

Wil je gewicht verliezen, je conditie verhogen, spieruithoudingsvermogen en ademhalingverbeteren? En is buitentrainen in groepsvorm iets voor jou?
Dan is happifit allround op je lijf geschreven. 

Wat moet je meenemen?

We trainen buiten dus buitensportschoenen met voldoende profiel zijn aan te raden. Neem verder een fles water mee en draag kleding aan waarin je comfortabel beweegt. Houd wel rekening met het weer. Bij schommelende weersomstandigheden kun je beter meerdere lagen kleding aantrekken., Neem verder eigen fitnessmat, bokshandschoenen en eventueel een handdoek mee.

Hoe ziet de les eruit?

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536

Bel/mail ons of vul het contact formulier in. Happifit neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Locatie