Toe aan meer beweging?

Sluit aan en laat je inspireren!

maatwerk
1 %
motivatie
1 %
resultaat
1 %

Essentie happifit methode

De happifit methode is uniek en is ontwikkeld door de jarenlang studies en ervaringen in de bewegingsleer en het menselijk lichaam. En omdat vrouwenlichaam net iets anders gebouwd is en meestal andere doelen hebben dan mannen, heb ik binnen de happifit methode het programma daarop aangepast.

Door verschillende lichaamssystemen te prikkelen, ben je verzekerd van de beste resultaat. Samen werken we aan een duurzaam gezond lichaam. De focus ligt op het verhogen van zowel je metabolisme, vetverbranding als je bewustwording. met als resultaat goed afvallen, beter in je vel zitten en een beter ademhaling. En uiteindelijk naar het eind doel: je gelukkig fit voelen.

Wat is happifit bootcamp?

De happifit bootcamp is een groepstraining en duurt ongeveer zestig minuten. De lessen worden zowel binnen in de gymzaal, als buiten in het Amsterdamse bos verzorgd. Er word gebruik gemaakt van verschillende attributen denk daarbij aan kettlebells, fitness elastieken, banden en touwen.

De oefeningen zijn gevarieerd en worden in een circuitvorm gegeven. Op deze manier kan iedereen vrijwel meedoen en op eigen tempo trainen. De trainer zal je door de stappen heen coachen en motiveren zodat je het fitste versie van jezelf naar boven gaat halen.

Wat kun je verwachten?

Gewicht verliezen

Betere conditie

Strakke spieren

Betere ademhaling

Voor wie?

Wil je gewicht verliezen, je conditie verhogen, spieruithoudingsvermogen en fit voelen en vooral blijven? En is trainen in groepsvorm iets voor jou? Dan is happifit bootcamp Amstelveen op je lijf geschreven. ​

Wat mag je meenemen?

Buiten sportschoenen met voldoende profiel zijn aan te raden. Draag kleding aan waarin je comfortabel beweegt. Houd wel rekening met het weer. Bij schommelende weersomstandigheden kun je beter meerdere lagen kleding aantrekken., Neem verder eigen fitnessmat, bokshandschoenen en eventueel fles water en handdoek mee.

Hoe ziet de les eruit?

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536

Locatie