Zo doen wij het bij happifit

Om een happifitter te worden doorloop je drie stappen

1. Meten is weten

Tijdens deze fase zullen er fysieke en fysiologische metingen plaats vinden. Meten is weten geeft je trainer een beeld van je fysieke capaciteiten en zo nodig medische achtergrond. Het meten van je lichaamssamenstelling en uithoudingsvermogen maken deel van dit proces.

2. Actief gezond

Een gelukkig fit leven begint met bewustwording. In deze fase gaan we simpele aanpassingen in je levensstijl toe passen. Je gaat meer bewegen, gezonder eten, en meer plezier hebben. je leert o.a. gezonde keuzes te herkenen, de oude ongezonde gewoontes te doorbreken. Je creëert een ideale situatie om een happiifitter te worden. Dat is goed voor jou en jouw omgeving. 

3. Aandacht

Gelukkig fit oud worden dat is wat we allemaal willen. Happifit vindt het heel belangrijk dat je een happifitter blijft, Wij willen je hierbij graag blijven inspireren en zijn we bereid je te motiveren je gezonde levensstijl voort te zetten. Op deze manier zorgen wij samen voor jouw gezondheid, een gezonde samenleving en een betere wereld. 

“De coaching van Hicham heeft er voor gezorgd dat ik mijn energie en drive weer terug gevonden heb. Ik heb door zijn ondersteuning afgerekend met oude gedrags-(eet)patronen. Dit alles op een plezierige en respectvolle manier”.

Ilona

Happifitter

Locatie

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536