Bootcamp Amstelveen

Sterker - fitter - blijer

Motivatie

100%

Maatwerk

100%

Resultaat

100%

Wat is happifit fitness bootcamp?

De happifit fitness bootcamp is een allround groepstraining en duurt ongeveer 60 minuten. De lessen worden zowel binnen in de gymzaal, als buiten in het Amsterdamse bos verzorgd. Er word gebruik gemaakt van verschillende attributen denk daarbij aan kettlebells, fitness elastieken, banden en touwen. 

De oefeningen zijn gevarieerd en worden in een circuitvorm gegeven. Op deze manier kan iedereen vrijwel meedoen en op eigen tempo trainen. De trainer zal je door de stappen heen begeleiden en motiveren zodat je het fitste versie van jezelf naar boven gaat halen.

Wat kun je verwachten?

Gewicht verliezen

Strakke spieren

.

Conditie verhogen

Beter in je vel zitten

Voor wie?

Wil je gewicht verliezen, je conditie verhogen, spieruithoudingsvermogen en soepel worden? En is trainen in groepsvorm iets voor jou? Dan is happifit fitness bootcamp Amstelveen op je lijf geschreven. Sluit aan en doe lekker mee.

Recensies

Al jaren sport ik bij Happi Fit! De bootcamp onder begeleiding van Hicham is altijd op je eigen niveau starten. Maar door de aanmoediging van Hicham als trainer en als coach die er voor zorgt dat je het beste uit jezelf kan en gaat halen ga je steeds meer een niveau hoger! Hicham motiveert je en zorgt dat je de beste versie van jezelf laat zien! Doordat er in kleine groepjes les wordt gegeven krijg je volop aandacht en tips waar je wat meekan. Het buiten sporten geeft je een boost en zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en weer zin hebt in de volgende les.
Naima
Happifitter
Ik vind het indoor bootcamp echt super! De les zit heel goed in elkaar. Naast een uitgebreide warming-up en heerlijke cooling-down, werken we in de tussentijd altijd aan onze conditie en krachttraining. Ook gaan we lekker boksen, dat had ik nog nooit eerder gedaan, maar wat een leuke ontdekking! De begeleiding van Hicham is echt goed, hij geeft persoonlijke aandacht en daagt je goed uit zonder dat je over je grenzen hoeft heen te gaan. Dit alles in een ruime, moderne gymzaal met leuke, enthousiaste deelnemers (geen krachtpatsers), dus dat maakt het heel prettig en toegankelijk. Ik kan het bootcamp en Hicham van harte aanbevelen!
Daniella
Happifitter
De bootcamp lessen bij Hicham zijn top! De lessen beginnen met een warming up waardoor je daarna doorgaat met de oefeningen. Dit is vaak een circuit waar kracht en conditie elkaar afwisselen. Hicham let erg goed op houding en zorgt dat je net dat beetje extra geeft als je denkt dat je niet meer kan. Daarna is het tijd voor boksen. Ook hierbij zorgt Hicham ervoor dat je alles geeft wat je hebt. Elke les wordt afgesloten met rek oefeningen en een paar minuten ontspanningsoefening. Het fijne van de bootcamp lessen is de persoonlijke begeleiding, de aandacht voor je houding tijdens het sporten en de wat kleinere groepen. Ik zou het iedereen aanraden!
Puck
Happifitter

Wat mag je meenemen?

Draag kleding aan waarin je comfortabel beweegt. Voor indoor bootcamp raden we je aan om zaalschoenen te dragen. Neem verder je eigen fitnessmat, eventueel bokshandschoenen, handdoek en fles water mee.