Ben jij er klaar voor?

Let's go!

Motivatie

100%

Maatwerk

100%

Resultaat

100%

Wat is happifit fitness bootcamp?

De happifit fitness bootcamp is een allround groepstraining en duurt ongeveer 60 minuten. De lessen worden zowel binnen in de gymzaal, als buiten in het Amsterdamse bos verzorgd. Er word gebruik gemaakt van verschillende attributen denk daarbij aan kettlebells, fitness elastieken, banden en touwen. 

De oefeningen zijn gevarieerd en worden in een circuitvorm gegeven. Op deze manier kan iedereen vrijwel meedoen en op eigen tempo trainen. De trainer zal je door de stappen heen begeleiden en motiveren zodat je het fitste versie van jezelf naar boven gaat halen.

Wat kun je verwachten?

Gewicht verliezen

Strakke spieren

.

Conditie verbeteren

Lekker in je vel zetten

Voor wie?

Wil je gewicht verliezen, je conditie verhogen, spieruithoudingsvermogen en soepel worden? En is trainen in groepsvorm iets voor jou? Dan is happifit fitness bootcamp Amstelveen op je lijf geschreven. Sluit aan en doe lekker mee.

Ik vind het indoor bootcamp echt super! De les zit heel goed in elkaar. Naast een uitgebreide warming-up en heerlijke cooling-down, werken we in de tussentijd altijd aan onze conditie en krachttraining. Ook gaan we lekker boksen, dat had ik nog nooit eerder gedaan, maar wat een leuke ontdekking! De begeleiding van Hicham is echt goed, hij geeft persoonlijke aandacht en daagt je goed uit zonder dat je over je grenzen hoeft heen te gaan. Dit alles in een ruime, moderne gymzaal met leuke, enthousiaste deelnemers (geen krachtpatsers), dus dat maakt het heel prettig en toegankelijk. Ik kan het bootcamp en Hicham van harte aanbevelen!
Daniella Frost
Happifitter
De bootcamp lessen bij Hicham zijn top! De lessen beginnen met een warming up waardoor je daarna doorgaat met de oefeningen. Dit is vaak een circuit waar kracht en conditie elkaar afwisselen. Hicham let erg goed op houding en zorgt dat je net dat beetje extra geeft als je denkt dat je niet meer kan. Daarna is het tijd voor boksen. Ook hierbij zorgt Hicham ervoor dat je alles geeft wat je hebt. Elke les wordt afgesloten met rek oefeningen en een paar minuten ontspanningsoefening. Het fijne van de bootcamp lessen is de persoonlijke begeleiding, de aandacht voor je houding tijdens het sporten en de wat kleinere groepen. Ik zou het iedereen aanraden!
Puck De Haan
Happifitter

Wat mag je meenemen?

Draag kleding aan waarin je comfortabel beweegt. Voor indoor bootcamp raden we je aan om zaalschoenen te dragen. Neem verder je eigen fitnessmat, eventueel bokshandschoenen, handdoek en fles water mee.

Voedingsbegeleiding

Wil je naast het trainen jouw sportieve doelen snel, veilig bereiken en heb je behoefte aan voedingscoahing? Dan ben je bij happifit op het juiste adres. Met ons voedingsprogramma kun je makkelijk en snel gezonde recepten maken, Helemaal afgestemd op jouw levensstijl. Ook voor de hele familie toepasbaar.

Contactgegevens

Kvk: 52790371

06 10131536