Bedrijfsfitness Amstelveen

Minder verzuim meer productiviteit!

Ervaring
1 jaar
MOTIVATIE
1 %
MAATWERK
1 %

Let's get happifit

Omdat een gezond lijf het verschil kan maken

Bewegen en sporten zijn belangrijk om gezond te blijven en zeker als er veel van je wordt gevraagd. Als je onder druk staat, ben je geneigd steeds meer en harder te gaan werken. Eigenlijk door nog meer van hetzelfde te doen. Hierdoor kun je uit balans raken en ook lichamelijke klachten krijgen. Sporten is een ideale manier om stress af te bouwen en energie op te doen. Goede voeding en een gezond lijf zorgen er voor dat je je fitter voelt, scherper van geest wordt en dus beter kunt presteren. Je zult ervan opkijken hoe veel je aankunt.

Bedrijfsfitness Amstelveen
Bedrijfsfitness Amstelveen

De grootste voordelen van happifit berdrijfsfitness

Minder ziekteverzuim

Meer productiviteit

Team verbinding

Heel veel plezier

"Hicham vindt een uitstekende balans tussen de visie, die hij heeft als personal trainer en jouw eigen wensen. Daarnaast is hij heel zorgzaam en zeer prettig om mee te trainen. Hicham levert maatwerk",
Astrid. de Craen-van der Hulst
Zelfstandig Ondernemer in Communicatie & Coaching
"Hicham is a modest but highly educated and skilled trainer. I am a notorious non-sportive person and he manages to make it fun and rewarding to do very effective excercises at least once a week. Personal training doesn't have to be over-the-top in price or approach
Happifit logo
Bas Van der velde
Managing Director Rijnconsult
In mijn actieve periode van nationale en internationale wedstrijden als golf professional heb ik getraind met Hicham, naast zijn enthousiasme zijn vooral de innovatieve oefeningen die ik nog steeds gebruik, mij bij gebleven. Ik kan iedere serieuze sporter aan raden eens een aantal trainingen te ervaren!!!!
Happifit logo
Rob van den Brink
Golfprofessional

Wat is happifit bedrijfsfitness?

De happifit bedrijfsfitness is een allround groepstraining en duurt 60 minuten. Er word gebruik gemaakt van verschillende attributen denk daarbij aan kettlebells, fitness elastieken, banden en touwen. 

De oefeningen zijn gevarieerd, specifiek en worden in een circuitvorm gegeven. Op deze manier kan iedereen vrijwel meedoen en op eigen tempo trainen. De trainer zal je door de stappen heen coachen en motiveren zodat je het fitste versie van jezelf naar boven gaat halen.

Locatie

Met onze fitness bootcamp training bieden wij groepstraining en/óf personal training, op de bedrijfslocatie of een andere geschikte locatie.

Vul het contact formulier in dan neemt happifit contact met je op.

    Contactgegevens

    Kvk: 52790371

    06 10131536