Diensten met een glimlach

Bootcamp

De Happifit bootcamp training  is een groepsles en duurt ongeveer zestig minuten. De training wordt zowel binnen in de gymzaal als buiten in het Amsterdamse bos verzorgd.

BOOTCAMP AMSTELVEEN
Personal training Amstelveen

Personal training

Heb je meer behoefte aan persoonlijke begeleiding. Personal training bij happifit kan dan uitkomst bieden. Samen zullen we stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat jij jouw doel behaald. Wil jij bijvoorbeeld afvallen en sneller resultaat zien? Ga dan samen met jouw personal trainer aan de slag: zo sta je er niet alleen voor. Trainen met een personal trainer is een goede investering. Uit onderzoek blijkt dat 90% van alle mensen die sporten met hun personal trainer hun doelen behalen.

Lifestyle therapie

Lifestyle is een 12 weken traject. Wekelijks twee privé trainingen en één groepsles. Een persoonlijk aanpak voor mensen met stress en depressie.

Gedupeerde ouders
Sportvasten Amstelveen

Sportvasten

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven, een gezond gewicht te bereiken en dit gewicht stabiel te houden. Sportvasten is geen dieet. Het is een tiendaagse trainingsmethode, waarbij de spieren en lever worden geactiveerd in het verbruik van vet in plaats van suiker. Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves af, met name op de buik.

Vegan Flex

Met Vegan Flex by Fittergy ga je in 10 dagen je lichaam effectief ontgiften met een flexibel vegan eetpatroon, speciaal ontwikkelde supplementen en regelmatig bewegen.t. 

Veganflex Amstelveen

Locatie