Personal training

Heb je meer behoefte aan persoonlijke begeleiding. Personal training bij happifit kan dan uitkomst bieden. Samen zullen we stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat jij jouw doel behaald. Wil jij bijvoorbeeld afvallen en sneller resultaat zien? Ga dan samen met jouw personal trainer aan de slag: zo sta je er niet alleen voor. Trainen met een personal trainer is een goede investering. Uit onderzoek blijkt dat 90% van alle mensen die sporten met hun personal trainer hun doelen behalen.

Personal training Amstelveen
BOOTCAMP AMSTELVEEN

Groepstraining

De Happifit all- round is een groepsles van maximaal 6 deelnemers en duurt ongeveer zestig minuten. De les wordt buiten in het Amsterdamse bos verzorgd en is niet verplaatsbaar. (No run)

Sportvasten Amstelveen

Sportvasten

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven, een gezond gewicht te bereiken en dit gewicht stabiel te houden. Sportvasten is geen dieet. Het is een tiendaagse trainingsmethode, waarbij de spieren en lever worden geactiveerd in het verbruik van vet in plaats van suiker. Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves af, met name op de buik.

Detox Vegan Flex Amstelveen

Vegan Flex

Met Vegan Flex by Fittergy ga je in 10 dagen je lichaam effectief ontgiften met een flexibel vegan eetpatroon, speciaal ontwikkelde supplementen en regelmatig bewegen.t. 

Lifestyle therapie

Lifestyle is een 12 weken traject. Wekelijks twee privé trainingen en één groepsles. Een persoonlijk aanpak voor mensen met stress en depressie.

Leefstijl & Vitaliteitstherapie

Vul het contact formulier in dan neemt happifit contact met je op

    Locatie

    Contactgegevens
    Kvk: 52790371

    06 10131536